Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


 

Ξεκινήσαμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα το 1981 στην Γλυφάδα με γυναικείο υπόδημα και δερμάτινη τσάντα Ελληνικής παραγωγής. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις της μόδας και προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις προτιμήσεις των πελάτων μας, διευρύναμε την γκάμα των προϊόντων μας προσθέτοντας ανδρικό παπούτσι, το δερμάτινο γυναικείο & ανδρικό ρούχο, την γούνα και αξεσουάρ. Επιλέγουμε τα προϊόντα μας  κυρίως από Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία, χώρες με παράδοση στην μόδα και κατασκευή υποδημάτων αλλά επίσης και από τους πλέον καταξιωμένους κατασκευαστές στην Ελλάδα και την Γερμανία.

 

Εδώ και 40 χρόνια, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής αισθητικής και design, έχοντας στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας. Η βαθιά γνώση των προϊόντων που εμπορευόμαστε και η εταιρική μας κουλτούρα που έχει σαν επίκεντρο τον πελάτη, μας έχουν εδραιώσει στο χώρο της μόδας και έχουν διαμορφώσει ένα πιστό κοινό στο brand name Gioventu που συνεχώς διευρύνεται. Με την είσοδό μας στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, καθιστούμε ευκολότερη την πρόσβαση στα προϊόντα μας για αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας στην Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

 

Όραμά μας είναι η προσφορά των πλέον ποιοτικών υποδημάτων, ρούχων & αξεσουάρ, που χαρίζουν στην σύγχρονη γυναίκα και στον άνδρα άνεση και στυλ προσφέροντας επιλογές που να ικανοποιούν τις ανάγκες τους.